Τρίτη, 7 Ιουλίου 2009

ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ - Η βοήθεια θα συνεχιστεί

Το κοινωνικό έργο που επιτελούν οι Θοδωρής Παπαλουκάς και Δημήτρης Διαμαντίδης μέσω της καμπάνιας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας θα συνεχιστεί και την επόμενη σαιζόν, ή τουλάχιστον αυτό επιθυμούν οι δύο άσοι της Εθνικής μας ομάδας με όποιον άλλο τρόπο. Μέσω του κοινού τους blog έστειλαν το δικό τους μήνυμα:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί η καμπάνια της WIND «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ», η οποία ολοκληρώθηκε ταυτόχρονα με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ήταν κάτι περισσότερο από επιτυχημένη. Καταφέραμε, με αρωγό τη WIND να ενισχύσουμε οικονομικά το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας στον Πειραιά και το Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Καστοριάς.

Με την παράδοση των επιταγών από μέρους μας στους δύο φορείς μπορεί να σήμανε την ολοκλήρωση της πράξης ανθρωπιάς, όμως εμείς θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε τρόπους για να βοηθάμε εκείνους που το έχουν ανάγκη. Ένα μεγάλο μπράβο κι ένα ευχαριστώ στη WIND που σκαρφίστηκε αυτήν την σπουδαία κοινωνική πρωτοβουλία, αλλά και εσάς που την ενθαρρύνατε μέσα από το blog μας. Ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί η καμπάνια και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο».

Αναλυτικά τα όσα συγκέντρωσαν:
Ο απολογισμός για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και το Θοδωρή Παπαλουκά έφτασε τα 24.600 ευρώ. Και οι δύο παίκτες συγκέντρωσαν ακριβώς το ίδιο ποσό, 12.300 ευρώ. ο καθένας! Τα χρήματα παραδόθηκαν στα ιδρύματα σε ειδικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τόσο στον Πειραιά όσο και στην Καστοριά με το Θοδωρή να παραδίδει την επιταγή στον Πρόεδρο του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας κ. Γεώργιο Μπακούρη, και το Δημήτρη να κάνει την παράδοση στην Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Καστοριά κα. Κατερίνα Πρέμπτη- Ραγκαβλά,.

Οι δύο πρωταγωνιστές της πρωτοβουλίας «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ» υλοποίησαν την εκστρατεία αυτή όπου για κάθε καλάθι τους (τρίποντο-δίποντο ή βολή) στο ελληνικό Πρωτάθλημα την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 η WIND προσέφερε 100 ευρώ. Η εκστρατεία επεκτάθηκε και στους αγώνες του Final-4 στο Βερολίνο προσφέροντας 100 ευρώ, όχι για κάθε καλάθι, αλλά για κάθε πόντο τους!

Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος ο Διαμαντίδης σκόραρε συνολικά 113 καλάθια ενώ ο Θοδωρής 106 καλάθια (τρίποντα, δίποντα και ελεύθερες βολές). Αντίστοιχα, στους αγώνες του Final-4 στο Βερολίνο ο Θοδωρής έβαλε 17 πόντους και ο Δημήτρης 10 πόντους. Με διαφορετικούς συνδυασμούς καλαθιών και πόντων κατόρθωσαν και οι δύο να συγκεντρώσουν 12.300 ευρώ.

Πηγή: sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter
Poker Blog