Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2009

Στα βήματα των μαχητών του ΔΣΕ


Τα κεντρικά της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ διοργανώνουν, το τετραήμερο Πέμπτη 9 Ιούλη έως Κυριακή 12 Ιούλη, εκδηλώσεις αφιερωμένες στα 60 χρόνια από την λήξη της τρίχρονης εποποιίας του ΔΣΕ και την έναρξη της πολιτικής προσφυγιάς.

  • Την Πέμπτη 9 Ιούλη πούλμαν θα αναχωρήσουν, από την Αθήνα για Ραχούλα - Αϊ-Λιά. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στον τάφο του σ. Χαρίλαου Φλωράκη. Κατόπιν θα αναχωρήσουν για Καστοριά, απ' όπου, την επομένη, την Παρασκευή 10 Ιούλη, θα γίνει επίσκεψη και ξενάγηση στο Γράμμο από το μαχητή του ΔΣΕ Γ. Κατσή. Διανυκτέρευση στην Καστοριά.
  • Το Σάββατο 11 Ιούλη, θα γίνει επίσκεψη στη Φλώρινα και κατάθεση στεφάνου στον ομαδικό τάφο των μαχητών του ΔΣΕ. Μετά την εκδήλωση, αναχώρηση για Πρέσπες. Στην επιστροφή, επίσκεψη στο 18ο αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ στο Νεστόριο.
  • Την Κυριακή 12 Ιούλη, αναχώρηση από Καστοριά για Λυκόραχη, όπου το μνημείο του ΔΣΕ. Συμμετοχή στην κεντρική εκδήλωση της ΚΝΕ όπου θα μιλήσει ο Δ. Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Μετά την εκδήλωση, επιστροφή στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter
Poker Blog